header


Kom je ook snoepen?
Ja!
NeeN
489022 hits
In da Ghetto    foto0 foto1 foto2 foto3

Het Feest

Yo bro' dat was het dan! Wij vonden het een mooi feestje; jullie hopelijk ook! Bedankt voor het komen en meebrengen van de goeie sfeer. Tot volgend jaar!


             Organisatie In Da Ghetto


Op as. vrijdag 17 september veranderen de flats van Campuslaan 67, 69 en 71 in een groot feestgewoel! De organisatie van o.a. Enter The Dragon en VegasNight zal dan pogen weer een groots feest neer te zetten.

Het thema moge wel duidelijk zijn. Dit jaar wordt het pleintje omgebouwd tot een heuse Ghetto. Op het feest kan je dan ook rekenen op een hoog "homie" gehalte!

Wat valt er dan allemaal te beleven? Vanaf 22.00 uur is er ook dit jaar een ruime muziekkeuze, denk hierbij aan live muziek, dance dj's en lounge muziek. (zie de muziekpage voor meer info). Voor zes euro kun je een pul kopen, waarmee je je de hele avond te goed kunt doen aan Grolsch, wijn en frisdrank. Tevens zal er een InDaGhetto cocktail verkijgbaar zijn. Uiteraard is er rekening gehouden met de hongerigen onder ons, want er zijn natuurlijk snacks verkrijgbaar om wat extra krachten op te doen.

Gedurende het feest, maar ook tijdens de opbouw, zal er tenminste 1 lid van onze fotoploeg aanwezig zijn om alle gebeurtenissen op de gevoelige plaat vast te leggen. Deze foto's zijn te bewonderen onder het kopje foto. Aarzel zeker niet om commentaren onder de foto's te plaatsen! Verder hebben we ook weer een camera ploeg die een mooie film zal maken (zie Goodies voor o.a. de film van vorig jaar!)

Dus, nodig al je ho's en bro's uit, om op vrijdag 17 september feest te komen vieren In Da Ghetto.